Følg os på Facebook
MARIAGER FJORD NATUR- OG KULTURCENTER
MARIAGER FJORD NATUR- OG KULTURCENTER

Naturguiden 2015

Naturguiden 2015 for Himmerland og det sydligste Vendsyssel kan fås på biblioteker, borgerservice og turistinformationer i Himmerland og Aalborg.

Folderen kan også hentes som pdf. Den er nem at finde rundt i. Klik på et turnummer på kortet i starten af folderen, og du kommer til beskrivelsen af turen

Hent folderen (pdf - 2 MB)

 

Du kan altid finde aktuelle ture på www.naturguidenhimmerland.dk - er du på farten så brug mobilsiden: m.naturguidenhimmerland.dk

 

Nye Faciliteter i Hobro Østerskov

 

Hobro Østerskov har i de seneste fem år været rammen om et naturprojekt, søsat af Mariagerfjord Kommune, Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet og Naturstyrelsen. Formålet med projektet har været at fremme friluftsliv og gode naturoplevelser i skoven.

I starten af Maj blev de nye faciliteter i skoven inviet: Der er placeret skilte, der fortæller om skovens natur og historie, ved de største indgange til skoven. Derudover er der etableret et nyt madpakkehus nord for Hobro Stadion, og der er opstillet flere overdækkede bord-/bænke-sæt rundt i skoven.
 
Men det er ikke kun skovens brugere og gæster, der har fået bedre forhold. Det gælder også for skovens natur. Der er bl.a. lavet naturgenopretning i Kirkedal Bæk og etableret græsning i det gamle egekrat.
 

 

Mariagerfjordguiden og Mariager Fjord Natur- og Kulturcenter er oprettet med støtte fra blandt andre:

 

 Den europæiske landbrugsfond for udvikling af landdistrikterne: EU investerer i landdistrikterne

 

 

 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fisker,

Fødevare Erhverv 

LAG Himmerland                

 

Rold Skov Natur- og Kulturcenter | Østergade 21 | 9510 Arden | Tlf: 23 33 50 88 | projektleder@roldskov.info                      
Degn Grafisk reklamebureau