Følg os på Facebook
Rold Skov
Forside

 

Wild Wonders of Europe på Nordkraft

 

8. - 28 november 2011

 

 

 

Vi var først med at præsentere verdens største naturfoto-projekt her i Danmark, og vi er stolte af som de første at kunne præsentere den store, indendørs udstilling fra Wild Wonders of Europe i samarbejde med Nordkraft i Aalborg.

Udstillingen åbner for publikum den 8. november. Hovedmanden, Staffan Widstrand, kommer til ferniseringen, som finder sted fredag den 11. november kl. 15.30. Hent plakat

 

Mikael Larsen, vinder af Rold Skov Naturfoto 2009, udstiller samtidig fotos på Nordkraft fra 8.-28. november.

 

På John F. Kennedy's Plads (Banegårdspladsen) udstiller Rold Skov Natur- og Kulturcenter fotos fra Rold Skov i hele november. Hent plakat

 

Workshop med Widstrand

Wild Wonders of Europe's bagmand, Staffan Widstrand, holder workshop for naturfotografer lørdag den 12. november kl. 09-16. Widstrand assisteres af vore lokale mestre, Niels Fabæk og Kjeld Thomsen.

Workshop'en er for alle, der brænder for naturfotografi og vil lære mere fra en af de allerbedste fotografer. Widstrand er kendt som en dygtig og underholdende underviser, så deltagerne får med garanti en fremragende oplevelse.
Workshop'en koster 1000,- kr. incl. forplejning. Den holdes på Skillingbro Naturskole ved Gravlev, hvor naturen er lige uden for døren - klar til at blive fotograferet.
Der er max. plads til 25 deltagere. Vi har nogle ledige pladser. Absolut sidste frist for tilmelding søndag den 6. november.

Se mere om programmet og om hvordan du tilmelder dig workshop'en

 

 

 

 

    Kalender

      Ingen begivenheder
    Rold Skov Natur- og Kulturcenter | Østergade 21 | 9510 Arden | Tlf: 23 33 50 88 | projektleder@roldskov.info                       Udskriv denne side Udskriv denne side
    Degn Grafisk