Følg os på Facebook
Rold Skov
Forside

ROLD SKOV NATURFILMFESTIVAL 2014

Rold Skov Natur- og Kulturcenter arrangerer lørdag den 15. november den tredie naturfilmfestival i Rold Skov i samarbejde med Dansk Naturfilmforening.

 

Festivalen finder sted i Kinorevuen i Skørping fra kl. 10 - 18. En hel dag med film i international topklasse, film der uden problemer kan måle sig med den tekniske og fortællemæssige standard, vi er vant til fra f.eks. BBC. Og så for bare 100 kroner. 

 

Du kan møde en række af Nordens bedste naturfilmskabere heriblandt Arne Nævra, Ulf Jonasson og Adam Schmedes. De præsenterer deres seneste film, og de viser og fortæller om, hvordan de arbejder med at få de bedste motiver og situationer i kassen. Et fascinerende kig bag kameraet. 

 

Søndag den 16. november kl. 14-16 viser vi desuden to naturfilm specielt for børn. Naturvejleder Søren Risborg laver før og efter filmene aktiviteter med børnene uden for Kinorevuen - aktiviteter, der spiller op til de to film. For børn. Og for deres voksne. Og for bare 50 kr.

 

Hent hele programmet

  Kalender

  Kalender

   Ingen begivenheder
  Rold Skov Natur- og Kulturcenter | Østergade 21 | 9510 Arden | Tlf: 23 33 50 88 | projektleder@roldskov.info                       Udskriv denne side Udskriv denne side
  Degn Grafisk